top of page
Gæstgiveriet  (9).jpg

Middelalderbanket

Har du nogensinde drømt om at deltage i en rigtig middelalderbanket? I restaurant Den Gyldne Svane kan vi gøre den drøm til virkelghed!

 

I Den Gyldne Svane har vi middelalderlig indretning og stemning. Restauranten er således det perfekte sted, hvis du vil holde en fest med middelaldertema - uanset størrelse eller anledning. Ud over den lækre

mad kan vi tilbyde at deltage i middelalderaktiviteter - for fornøjelsens skyld eller til team-building.

 

Ved større arrangementer kan vi også tilbyde forskellige muligheder for overnatning.

Tilvalg

  • ​​Levende middelaldermusik

  • Overnatning

  • Praktiske aktiviteter (f.eks. bueskydning)

  • Team-building (f.eks. Escape Rooms)

  • Menuen kan tilpasses gæsternes ønsker til diæt, allergier eller andet.

 

Kontakt os for yderligere information.

Middelalerbanket

Fødselsdagsfester

Din næste fødselsdagsfest kan i sandhed blive en uforglemmelig begivenhed!

Hvis du nogensinde har drømt om en fødselsdag med et tema, sjove aktiviteter og en unik fest, så har Middelaldercentret og restaurant Den Gyldne Svane din ryg.

Du kan vælge mellem at rejse bagud i tid til middelalderen og afholde banket som en adelig ridder eller frue, eller du kan træde et skridt tilbage til den Viktorianske æra og fordybe dig i mysterierne i
steampunk-parken Griffenholm.

Aktiviteterne kan omfatte bueskydningskonkurrence med middelalderlige buer og pile, gammeldags lege, hvor gruppen kan udfordre sig selv, eller måske et gådefuldt spil i et af vore Escape Rooms.

Og fordi der ikke er gilde, hvis ikke der er mad og drikke, så er en fest i den middelalderlige restaurant Den Gyldne Svane en af de bedste måder, hvorpå man kan afslutte dagen og virkelig få en oplevelse for alle sanser.

Kontakt os hvis du vil vide mere om alle mulighederne for aktiviteter, mad og drikke, eller hvad som helst andet i forbindelse med et helt særligt fødselsdagsarrangement.

Kontakt os for yderligere information.

20220629_111447.jpg
Fødselsdagfester
Wedding Rings

Bryllup

Bryllupsdagen er en af de vigtigste dage i et pars liv.

 

På restaurant Den Gyldne Svane kan vi gøre denne dag endnu mere magisk og mindeværdig med en storslået fest, som I og jeres gæster vil huske for altid!

 

Vi fokuserer på kvalitet og smag og laver sundhedsbevidste måltider - altid med middelalderlig inspiration, der løfter oplevelsen til et andet niveau!

 

Højbordet i Ridder Henrik Svanes adelige spisesal venter jer. 

Kontakt os og se, hvad vi kan tilbyde.

Bryllup

Konfirmation

Holdet på Den Gyldne Svane er klar til at organisere en helt særlig, mindeværdig konfirmationsfest, som I kan nyde med hele selskabet!

 

Et smukt lokale og lækker mad og drikke venter på jer og jeres gæster og er med til at skabe en uforglemmelig dag.

 

Tøv ikke med at kontakte os og få mere information om vores ideer og om, hvad der er på menuen.

Kontakt os for yderligere information.

dgs-2.jpg
Konfirmation
DSC_4205.jpg

Teambuilding/firmafest

På dagens travle arbejdsplads er det ofte svært at finde tid og plads til at slappe af og have kvalitetstid med dine kolleger.

 

På Den Gyldne Svane kan vi planlægge en dag med passende fordeling af sjov, genopladning af batterierne og vækst, og hermed give ansatte fra enhver branche tid og rum til en afslappende dag.

 

Vi samarbejder med Griffenholm, som har tre escape rooms klar til oplevelser, og efter det venter festsalen med borde fyldt med drikkevarer og lækker mad, så gem appetitten!

Kontakt os for yderligere information.

Team building
bottom of page