Kolde forretter. (Alle forretter serveres med hjemmebagt brød).

  1. Tunmoussé tilsmagt med dild, pyntet med rejer, kogte æg, citron og krydderurtedressing. Kr. 46,-
  2. Hjemmelavet hønsesalat på frisk ananas pyntet med ærteskud og bacon. Kr. 42,-
  3. Stjerneskud af kogt og stegt fiskefilet, pyntet med rejer, asparges og stenbiderrogn hertil Thousand Island dressing. Kr 55,-
  4. Cocktail med rejer og hønsekød, avocadocreme, salsa og creme fraiche. kr. 49,-
  5. Rejecocktail med asparges, tomat, dild, citron og Thousand Island dressing Kr.  46,-
  6. Gravad laks med dilddressing  anrettet på sprøde salater med slikasparges, hertil kommenbrød. Kr. 46,-
  7. Røget lakseterrine med mascaponecreme og krebs anrette på salat med rødløg og pinjekerner Kr.  49,-
  8. Røget lakserilette anrettet på sprøde salater med syltet rødløg, ristet pinjekerner og peberrodcreme. Kr. 49,-

  9. Laksecarpaccio med peberrodscreme, lidt grønt og ristet rug. Kr. 46,-

  10. Oksecarpaccio med estragondressing ruculasalat og parmesanost. Kr. 46,- 

Varme forretter.

  1. 3 tarteletter med høns og asparges pynt tomat og persille.  kr. 40,-
  2. Cremet jordskokkesuppe med persilleolie og puré af svampe og trøfler Kr. 44,-
  3. Flødelegeret hønsekødsuppe med urter og hønsefarseret pandekager kr. 46,-
  4. Kogt dampet laks med hollandaise sauce

Stegeretter.

  1. Svinekam med sprød svær, ½ æbler med gele, rødkål, brune- og hvide kartofler, chips og skysauce. Kr. 110-
  2. Rødvinsmarineret svinekam med årstidens friske grøntsager, persillesteget kartofler serveret med rødvinssauce. Kr. 120,-
  3. Kalvesteg stegt som vildt, ½ æble gelé, waldorfsalat, tyttebær, baconbagte bønner, stegte små kartofler og flødesauce. Kr. 130,-
  4. Kalvefilet med årstidens friske grøntsager, persillekartofler og Madagaskar pebersauce. Kr.140,-
  5. Gammeldags oksesteg , ½ tomat med flødepeberrod, glaseret løg, årstidens grøntsager, persille kartofler, agurkesalat serveres med kraftig skysauce Kr. 125,-
  6. Helstegt oksefilet med grillstegte grønne asparges, cherrytomat og champignoner, krydderstegte kartofler,                                                           bearnaise og bordelaisesauce Kr. 140,-
  7. Helstegt oksemørbrad, serveret med pommes Anna, grill stegte grøntsager og pebersauce Kr. 185,-
  8. Helstegt dyrefilet med waldorfsalat, calvados stegte æbler, cognac stegte æbler, kastanjepure, bagte rodfrugter, smørstegte kartofler, vildflødesauce kr. 210,-

Desserter.

  1. ​Sherry fromage med ristet nødder, chokolade og cocktailbær hertil kirsebærsauce. Kr. 45,-
  2. Citronfromage pyntet med flødeskum. Kr. 35,-
  3. Rubinsteinerkage. Romfromage på makronbund med hindbærpure samt vandbakkelser. Kr. 35,-
  4. Tiramizu. ltaliensk kaffekage serveres med marineret brombær. Kr. 35,-
  5. Islagkage på fragelitebund med nougat og chokoladeis, hertil hindbærsauce Kr. 55,-
  6. Nøddekurv med vaniljeparfait og frugtsalat marineret i sirup af stjeneanis og kanel. Kr. 49,-

Natmad:​

  1. Pølsebord med rullepølse, salami, leverpostej, hamburgerryg, boller og smør Kr.  49,-
  2. Gullaschsuppe af oksekød med urter. Kr. 45,-
  3. Legeret aspargessuppe med aspargessnitter og kødboller.
  4. Flødelegeret karrysuppe med hønsekød, løse ris og ristet mandler. Kr. 45,-

Vores populære buffet.

  1. Vælg 2 slags kød med tilbehør 1. Kr. 155,-
  2. Vælg 2 slags kød med tilbehør 2. Kr. 165-
  3. Vælg 3 slags kød med tilbehør 1. Kr. 175-
  4. Vælg 3 slags kød med tilbehør 2. Kr. 185-

  • Stegt laksefilet med krydderurter.
  • Barbeque stegt svinemørbrad.
  • Svinemørbrad fyldt med ost og skinke.
  • Svinemørbrad med salvie og bacon.
  • Lammekølle fyld med persille og hvidløg.
  • Porchetta.  Italiensk svinerullesteg med krydderurter og parmesanost.
  • Kødfulde stegeben.
  • Barbecue stegte stegeben.
  • Kalveculotte stegt med timian og rosmarin.
  • Oksesteg stegt over bål, let røget og meget mør (gennemstegt).
  • Rosastegt oksefilet med fedtkant (rosastegt) + kr. 10,00​

Kødet leveres i hele stykker: Ønsker du vi udskære kødet, skal du blot oplyse dette!

Tilbehør 1.

  • Broccolisalat.
  • Blandet grøn salat og dressing.
  • Salat med ærter, majs og peberfrugt.
  • Flødekartofler og flutes.

Tilbehør 2.

  • Bagte rodfrugter.
  • Spinattærte med ost.
  • Grill stegte grønne asparges, cherrytomater og champignon.
  • Krydderstegte kartofler og flutes.
  • Madagascarpebersovs.

GÆSTGIVERIET DEN GYLDNE SVANE | TELEFON: +45 5381 6555 | E-MAIL: DENGYLDNESVANE@GMAIL.COM

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt