pattegris

Pattegris og buffet.​

HELSTEGT PATTEGRIS MIN. 30 PERSONER KR. 175- PR. PERSON.

SALATBAR BESTÅENDE AF:

  • Vandmelonsalat med feta.
  • Coleslaw.
  • Tomat-agurksalat.​
  • Ærte-majs salat med peber.
  • Kold kartoffelsalat.
  • Krydderstegte kartofler.
  • Flutes og smør.

​Grisen grilles hjemmefra og steges færdig hos Dem.

Grill mesteren kommer ca. 1 timer før spise tidspunktet, anretter salaten og udskære grisen.

GRÆSK BUFFET KR. 115,-

  • Marineret lammeculotte.
  • Kyllingebryst med salvie og skinke.
  • Græske frikadeller med feta og soltørrede tomater.
  • Græsk salat - marineret pasta med artiskok, tomater og grillet peber - tzaziki - frisk agurkesalat med mynte - gyrosstegte kartofler og         hjemmebagt brød.

AMERIKANSK BUFFET KR. 135-

  • BBQ spareribs.
  • Hot wings.
  • Grillet og letrøget mørt oksekød.
  • Bagt kartofler og krydderurtesmør - grillstegt majskolber - Coleslaw - mixet salat og dressing - flutes og smør.

DANSK BUFFET KR. 125-

  • Grillstegt okseflankesteak.
  • Grill køller (svineskank).
  • Stegte kyllingelår
  • Frikadeller
  • Broccolisalat - Mixet salat og dressing - agurkesalat - flødekartofler - flutes og smør.

Tilkøb forret og dessert kr- 60,-

Forret kr. 45,-

  • Rejecocktail med kaviar, citron, asparges, thousand island dressing og koldt hævet brød.
  • Anretning med koldrøget laks og pillede røget rejer, yoghurt med agruk og kold hævet brød.
  • Traditionel tunmoussé pyntet med rejer og asparges, hertil artiskokdressing og koldt hævet brød.

Dessert portionsanretning kr. 35-

  • Chokolademoussé pyntet med flødeskum og revet chokolade.
  • Jordbærtrifli med makroner, vaniljecreme og flødeskum.
  • Rubinsteiner, makronbund, hindbærpuré, romfromage pyntet med gele og nougat.​

GÆSTGIVERIET DEN GYLDNE SVANE | TELEFON: +45 5381 6555 | E-MAIL: DENGYLDNESVANE@GMAIL.COM

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt