menu og ÅBNINGSTIDER .

Lukket p.g.a. privat selskab: Søndag den 25/03 - Lørdag den 07/4 - Lørdag den 14/04  - Søndag den 15/04

TORSDAG - FREDAG OG LØRDAG FRA KL. 17,00.

BORDRESERVATION NØDVENDIGT TLF. 53816555 ELLER E-MAIL TIL DENGYLDNESVANE@GMAIL.COM


SE MENUKORT SOM PDF, TRYK HER!

søndagsfrokost fra kl. 12,00 til 15,00 kun kr. 125,-

3 SLAGS SILD - LUNE FISKEFILET - HJEMMERØGET LAKS - TARTELETTER -

FRIKADELLER - RIBBENSTEG - SMÅ OVERRASKELSER OG OSTE.

​​

marts MENU

FORRET OG HOVEDRET KUN KR. 195,-

VÆLG ÉN FORRET:

​- Koldrøget laks og letsaltet torsk med peberrodscreme og ærtepure.

- Hønsekødsuppe med urter, boller af høns med safran og spidskommen.

Vælg en hovedret.

- Bagt vesterhavs torsk med fennikel og urter i safran smør.

- Kødfulde gnaveben og grønkålsalat med honning og æbler.

- Oksekød i verjus (druesaft) kraftig gryderet med hvidløg og timian.

-varmrøget laks med spinat.

- Stegte kyllingelår krydret med ingefær, kanel og spidskommen.

-COTE DE BOUF 250G. DEN BEDSTE UDSKÆRING TIL EN LÆKKER STEAK. + KR. 35,-

Ønsker du en dessert.

Bagt æbletærte med mandler, hertil rosencreme tilsmagt med honning kr. 55,-

Drænet tykmælk tilsmagt med honning og rosenvand, hertil syltet skovbær kr. 45,-

3 slags lækre unikaoste hertil syltet frugter i anis-kanellage kr. 65,-​

BUFFET TILBUD VED MIN. 15 PERSONER

TORSDAG OG FREDAG KR. 195,-

LØRDAG OG SØNDAG KR. 225,-

BØRN UNDER 12 ÅR GRATIS.

VARMRØGET LAKS - KØDFULDE GNAVEBEN - KANELSTEGTE KYLLINGELÅR -

STEGTE MIDDELALDERPØLSER - MØRT OKSEKØD STEGT OVER ÅBEN ILD - SALAT FRA KÅLGÅRDEN - GRØNKÅLSALAT MED ÆBLER OG HONNING - FERMENTERET HVIDKÅL - HONNINGSENNEP - RØDBEDER - DRÆNET TYKMÆLK TILSMAGT MED HONNING OG ROSENVAND - BRIEOST OG DRUER.


​Reserverer bord

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

GÆSTGIVERIET DEN GYLDNE SVANE | TELEFON: +45 5381 6555 | E-MAIL: DENGYLDNESVANE@GMAIL.COM